Izvor: Promo | Utorak, 31.03.2020.| 11:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Vreme je za dobra dela! (FOTO)

(Foto: Tiffany Production)
U vreme epidemije korona virusa kada je gotovo sve stalo, kompanija Tiffany Production iz Čačka je pronašla način da humanim radom i odgovornim poslovanjem pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Naime, svi proizvodni kapaciteti ove kompanije su preusmereni ka proizvodnji zaštitnih maski, čime daju veliki doprinos u ovoj borbi.

- Cilj je da u ovim kriznim situacijama pokažemo solidarnost. Izuzetno smo ponosni na našu veliku Tiffany porodicu, na naše zaposlene, koji su u ovim teškim vremenima uložili dodatni napor i pokazali ogromnu volju i želju da pomognu drugima - ističu iz ove porodične kompanije.

Prve količine maski, koje se svakodnevno proizvode, donirane su zdravstvenim ustanovama grada Čačka - opštoj bolnici, medicini rada, domu zdravlja i dečjem dispanzeru, a potom i Kliničkom centru Beograd, Institutu za majku i dete Beograd, Zavodu za zdravstvenu zaštitu Kragujevac, bolnici u Šapcu, domu za stara lica u Beogradu, i drugima.

Takođe, zastitne maske su donirane i privatnim firmama i državnim institucijama čije funkcionisanje je neophodno za vreme trajanja vanrednog stanja. Odgovoreno je i na potrebe Opšte bolnice Čačak u vidu donacije novih pidžama za pacijente zaražene korona virusom.

Novonastali virus je zaustavio gotovo sve, ali ono što ne može zaustaviti to su novi životi koji se rađaju svaki dan. Pored zaštitnih maski, kompanija Tiffany Production nastavlja donacije za porodilišta, u vidu posteljina za bebe, što je već i ustaljena praksa ove humane kompanije, koja je već u nekoliko navrata ranije donirala benkice za bebe, kao i spavaćice za nove mame.

Fotogalerija
Tiffany Production - zaštitne maske

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.