NavMenu

Kompanija Best Seed Producer daje besplatno seme zaposlenima u zdravstvu, vojsci i policiji koji se privatno bave poljoprivredom

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.03.2020. 10:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: igorstevanovic/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Best Seed Producer, želi da izadje u susret svim zaposlenim u zdravstvu, vojsci i policiji koji se privatno bave poljoprivredom tako što će im donirati seme, saopštila je Unija poslodavaca Srbije.

- U vreme velike epidemije Covida 19, Korona virusa u Srbiji, kompanija Best Seed Producer na ovaj način pokazuje svoju solidarnost prema ljudima koji konstantno rizikuju svoje zdravlje da bi pomogli našoj zemlji - navedeno je u saopštenju.

Dokumentacija neophodna za dobijenje semena je:

1.Dokument ili rešenje o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu na ime i prezime zaposlenog u neke od tri navedene delatnosti. (Registracija mora da bude striktno na zaposlenom, neće biti uzeto u obzir ukoliko je registracija na supruzi, deci, ili nekom od najbližih srodnika).

2. Potvrda da je primalac donacije zaposlen u neke od tri navedene delatnosti – zdravstvo, vojska, policija

Dokumentacija, sa kontakt telefonom može da se dostavi na adresu: ljiljana.milosevic@bestseedproducer.com, nakon čega će se primaoci donacije pozivati i dogovarati oko preuzimanja semena.

Seme se preuzima u doradnom centru u Srbobranu, nije obezbeđen prevoz. Donacija se može koristiti isključivo za sopstvene potrebe, a kako se navodi, zloupotrebe bilo kakvog tipa biče procesno kažnjive.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.