Izvor: Tanjug | Sreda, 25.03.2020.| 19:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Al Dahra će svim radnicima u proizvodnji isplatiti stimulaciju od 5.000 dinara

Ilustracija (Foto: Alexander Tolstykh/shutterstock.com)
U znak zahvalnosti i solidarnosti sa radnicima koji nastavljaju da rade u proizvodnji mleka i vrše pripreme kako bi predstojeći intenzivni prolećni radovi na poljima, uprkos pandemiji koronavirusa, bili obavljeni neometano i bez zastoja, kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara koja će biti isplaćena sa martovskom platom.

Kompanija je u saopštenjui najavila i da će zadržati sve radnike, kao i da će zaposlenima koji usled promenjenih uslova rada svoje obaveze obavljaju od kuće isplaćivati 100% zarade.

Za zaposlene koji rade u proizvodnji i čije je neposredno angažovanje neophodno za neometano snabdevanje tržišta mlekom i ostale poljoprivredne radove iz delokruga rada kompanije obezbeđena su zaštitna sredstva - maske, rukavice i dezinfekciona sredstva.

Kompanija je svojim radnicima uputila apel za dosledno pridržavanje svih uputstava nadležnih, kako bi se kroz trenutnu krizu izazvanu pandemijom korona virusa, prošlo sa što manje posledica po zaposlene i proizvodnju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.