NavMenu

Novine na kućnu adresu i pravnim licima i građanima

Izvor: eKapija Ponedeljak, 23.03.2020. 14:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: racorn/shutterstock.com)Ilustracija
I najstariji građani u Beogradu, mogu da čitaju svoje omiljene novine, informišu se o svim aktuelnostima i to iz svog doma, poštujući mere koje su na snazi ali i čuvajući svoje zdravlje.

U skladu sa trenutnim stanjem, misleći na najstarije građane, ali i na sve one koji trenutno ne mogu da napuštaju svoje domove, firma Pretplata doo, koja dostavlja štampu direktno na adrese pretplatnika, sada će i svim fizičkim licima na njihov zahtev omogućiti dostavu novina.

Kako iz ove firme kažu, zasad, usluga će biti moguća samo na teritoriji Beograda, ali mogući su i drugi gradovi.

Nebojša Nedeljković, menadžer prodaje iz ove firme, za naš portal kaže da je jako bitno da stariji poštuju mere i da ne izlaze, te da ukoliko žele da čitaju svoje omiljene novine, to mogu uraditi putem firme Pretplata.

- Osim pravnih lica kojih trenutno imamo oko 1.500 i fizička lica mogu da dobijaju novine direktno na kućnu adresu. Kako nam se ovih dana javilo dosta građana, koji su imali neku rutinu odlaska do trafika i mogućnost kupovine novina, želeli smo da kao društveno odgovorna firma izađemo u susret svim građanima, kako starijim, tako i onima koji su u samoizolaciji i obezbedimo željenu štampu – kaže Nedeljković.

Kako ističe, sve procedure su ispoštovane, ceo proces je onlajn, te su kupci u potpunosti bezbedni.

- Naši klijenti nemaju nikakav fizički kontakt sa dostavljačima, koji su, inače, zaštićeni. Kuriri nose i maske i rukavice, koje redovno menjaju, a novine ostavljaju u poštansko sanduče – kaže Nedeljković.

Opštine u kojima je moguća dostava su: Novi Beograd, Vračar, Zemun, Stari grad, Voždovac, Zvezdara, Palilula, Rakovica i deo Čukarice.

Kako kažu za eKapiju, firma ima i svoje predstavništvo u Nišu, u kojem bi, takođe, u narednom periodu, mogla da bude dostupna ova usluga.

Brojevi telefona na koje možete dobiti sve potrebne informacija su:
064 83344 05, 064 83344 06, 064 83344 07 i 064 83344 11.

S. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.