NavMenu

Poštanska štedionica pozvala klijente da u što većem broju koriste elektronsko bankarstvo

Izvor: Tanjug Utorak, 17.03.2020. 08:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com)Ilustracija
Banka Poštanska štedionica pozvala je klijente da u uslovima vanrednog stanja u zemlji, koje je proglašeno radi sprečavanja širenja virusa Covid-19, u što većem broju koriste usluge elektronskog bankarstva, odnosno udaljeni pristup platnim i uslugama platnog prometa.

U saopštenju dodaju da poseduju do tančina razrađen plan kontinuiteta poslovanja, koji je osnov za nesmetano funkcionisanje u svakom trenutku.

Prateći trenutnu situaciju, banka nema potrebu za skraćenjem radnog vremena ekspozitura, a zaposleni i klijenti banke su dobili jasne instrukcije o preventivnim merama kojih svi treba da se pridržavaju.

Preporuka banke je da svi klijenti u što većem broju koriste usluge elektronskog bankarstva: SMS, internet i mobilno bankarstvo sa uslugom IPS QR koda, plaćanje platnim karticama, to jest udaljen pristup korišćenju usluga iz domena platnih usluga i platnog prometa.

Za podizanje novca bez provizije, korisnicima je na raspolaganju preko 500 bankomata širom Srbije koji se više puta dnevno čiste i dezinfikuju.

U cilju efikasnije isplate penzija, banka je omogućila korišćenje usluge "Penzija unapred" i "Penzija na kućnu adresu" za sve korisnike koji penziju primaju preko tekućih računa Banke Poštanska štedionica, čime nastavlja akciju "Sada još bliže Vama".

Sve pravovremene informacije korisnici mogu da nađu na sajtu Banke Poštanske štedionice www.posted.co.rs ili pozivom Kontakt centra na broj: 011 20 20 292, navodi se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.