NavMenu

Skyline Belgrade - Novi simbol Beograda (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2020. 09:11
Komentari
Podeli
(Foto: Orchid Group)
Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, nakon završetka svih radova prostiraće se na više od 100.000 kvadratnih metara izgrađenih centru grada, u Ulici kneza Miloša, a korisnicima nudi izuzetan kvalitet gradnje sa naglaskom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Kompleks se sastoji od tri kule, centralne poslovne kule i dve stambene kule, od kojih je kula A već završena i dočekala je svoje prve stanare. Stanovi u stambenim kulama Skyline Belgrade kvarta osmišljeni su kao jedinstveni, kvalitetni i komforni domovi, a preostale strukture su trosobni i četvorosobni stanovi.

Kako je Ulica kneza Miloša jedna od najpopularnijih lokacija u prestonici, Skyline Belgrade će imati ulogu impresivnog ulaza za sve koji se upute u ovu ulicu koju krase ambasade, Vaznesenjska crkva i Pionirski park. Sve ove karakteristike dodatno utiču na vrednost nekretnina u ovoj ulici, a kupci dobijaju mnogo više od stana, jer Skyline Belgrade nije samo stambeni objekat već simbol komfora, hedonizma i prestiža.

Između kula biće formirana pijaceta, sa dvospratnim objektom u kojem će biti smešteni različiti maloprodajni objekti, a koji će predstavljati samo jednu u nizu pogodnosti koje očekuju buduće stanovnike ovog kompleksa, ali i sve one koji budu želeli da uživaju kupujući u ovom luksuznom okruženju. Investitor ovog projekta će učestvovati i u rekonstrukciji obližnjeg parka Tri ključa, pa će tako Beograđani dobiti jedinstvenu zelenu površinu i ambijent za uživanje i odmor.

(Foto: Skyline)
Kupci Skyline Belgrade stanova mogu biti sigurni da za sebe i svoju porodicu investiraju ne samo u stambeni prostor na poželjnoj lokaciji, već i u moderan, kvalitetan i komforan dom u kompleksu koji nudi najsavremenije dodatne sadržaje kao što su Spa&Gym zona sa teretanom i najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu, prostrana podzemna garaža na šest nivoa, koja će biti na raspolaganju svima koji budu živeli ili radili u ovom kompleksu. Uz 24/7 recepciju, kartični pristup, video nadzor i profesionalno održavanje budući stanari pored komfora i kvalitaeta stanova, mogu biti sigurni da su odabrali dom u kompleksu u kome će svi članovi njihove porodice biti sigurni i bezbedni. Osim kvaliteta gradnje i odabira jedne od ponuđenih struktura stana, kupci posebnu pažnju obraćaju i na druge ključne kriterijume pri odluci o kupovini. Lokacija i kvadratura stana, spratnost, ali i pouzdanost investitora, su aspekti koji čine savršenu celinu čiji je svaki navedeni element podjednako bitan.

Investitor projekta je AFI Europe Srbija, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima "Airport City Belgrade" i "Central Garden". Projekti kompanije AFI Europe Srbija potencijalnim kupcima pružaju sigurnost u investitora i predstavljaju sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost. Uz takvog partnera sebi možete dopustiti da budete kreativni, zahtevni i bezbrižni da zakoračite u sigurnu budućnost. Svi zainteresovani mogu posetiti novu lokaciju prodajne kancelarije, koja se sada nalazi u pomenutoj kuli A na IV spratu u stanu 31, u Ulici kneza Miloša 90a, gde su dostupne sve relevantne informacije o strukturama stanova, kvadraturi i kvalitetu završnih materijala i opreme. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Fotogalerija
Skyline Belgrade
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.