NavMenu

Inovativan Tondach sistem opšivanja dimnjaka - Koraflex Plus trake štite od prodora kiše i snega

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.10.2020. 11:18
Komentari
Podeli
(Foto: Promo Wienerberger)
Period kada smo dimnjake opšivali limom je iza nas, Tondach krovni sistemi bogatiji su za još jedan inovativan, moderan i lak sistem – Koraflex sistem za opšivanje dimnjaka! Zaboravite probleme koje ste do sada imali, jer uz Koraflex i Koraflex Plus trake dimnjake opšivate lako, brzo i jednostavno. Povrh svega ovaj sistem omogućava i bolju zaštitu od prodora kiše i snega u odnosu na ostale materijale za opšivanje dimnjaka.

U kompaniji Wienerberger svakodnevno se radi na polju inovacija. Krov se posmatra kao jedna celina a sistemi koji omogućavaju dugotrajnost i stabilnost krova olakšavaju i ubrzavaju samu izgradnju. Sem funkcionalnosti, važan element je i vizuelni identitet krova zbog sve viših arhitektonskih zahteva kao i želja i ideja investitora.

Motivisani ovakvim pogledima na krovne konstrukcije, inženjeri kompanije Wienerberger razvijaju mnoga funkcionalna rešenja za krov kako bi se zadovoljile i najzahtevnije potrebe, jednako kao i visoki standardi građevinarstva.

Sem originalnih sistema za izgradnju kvalitetne krovne potkonstrukcije, stavlja se akcenat i na kvalitetno izvođenje sistema za zaštitu od snega, sistema za zaštitu od nevremena, a od nedavno na, vrlo aktuelne, sisteme za opšivanje dimnjaka.

Tondach sistemi za opšivanje dimnjaka imaju osnovnu svrhu kvalitetnog i sigurnog opšivanja dimnjaka. Uz pomoć Koraflex Plus trake za opšivanje dimnjaka štitite vašu kuću od nepoželjnog prodiranja kiše, snega i prljavštine u potkrovni prostor ali i dobijate jednu vizuelno lepu celinu jer se ove trake mogu pronaći u nekoliko nijansi koje se idealno slažu sa nijansom vašeg Tondach crepa.

Ova visoko fleksibilna traka za zid i dimnjak je idealna za svaku vrstu vremena, izuzetno je izdržljiva, otporna na UV zrake i potpuno se može reciklirati.

S obzirom na to da je sa donje strane obložena butil lepkom, lako i trajno se pričvršćuje za površinu glinenog Tondach crepa. Zbog svog odličnog faktora istezanja optimalno se stapa sa Tondach crepom. Upotrebom Koraflex Plus trake opšivanje dimnjaka i zabata ćete završiti za oko 50% brže jer se ova traka postavlja lako i jednostavno.

Koraflex sistem za opšivanje dimnjaka sadrži i završnu lajsnu koja će kompletan sistem dopuniti vizuelno i funkcionalno.

(Foto: Promo Wienerberger)
Zašto Koraflex Plus traka?

- Postavlja se preko crepa pa štiti od prodora kiše i snega u potkrovni prostor (u odnosu na lim koji se postavlja ispod crepa)
- Otporna je na UV zrake
- Jednostavna je za ugradnju i ne zahteva specijalizovane izvođače
- Dugotrajna je i izdržljiva na razne atmosferske uticaje
- Otporna je na pucanje
- Vizuelno se stapa sa krovnom površinom
- Prijatelj životne sredine
- Deo je vrhunskog originalnog Tondach krovnog sistema

Ukoliko planirate gradnju ili ste trenutno u procesu renoviranja ili gradnje krova vodite računa da rešenja koja birate budu vrhunska i obezbede vam manje brige i problema u budućnosti. Inovativna Tondach sistemska rešenja za krov su moderna i funkcionalna i pravi su izbor za vas! Nemojte pristajati na kompromise jer, samo je ORIGINAL dovoljno kvalitetan!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.