NavMenu

Za izradu urbanističke dokumentacije u vojvođanskim opštinama 50 miliona dinara - potpisani ugovori

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.12.2009. 09:36
Komentari
Podeli

Pokrajinska sekretarka za urbanizam Dušanka Sremački potpisala je u petak (18. decembar 2009. godine) 16 ugovora ukupne vrednosti 50 miliona dinara sa predstavnicima opština i gradova u Vojvodini o sufinansiranju izrade urbanističke i projektno-tehničke dokumentacije infrastrukturnih objekata.

Opština Ada je dobila 2 miliona dinara za izradu Plana detaljne regulacije pristupnog puta mostu na reci Tisi u Adi. U Apatin je otišlo 720.000 za glavni projekat saobraćajnice, deonice od Robno-transportnog centra Apatin do ugla ulice Nova-industrijska zona. Opština Bač je dobila 4,4 miliona dinara za izradu projekata rekonstrukcije i proširenja lokalnog puta L-6 od regionalnog puta P-102 do naselja Plavna i lokalnog puta L-5 deonica Bođani - Berava sa rekonstrukcijom mosta.

Bela Crkva dobila je 3,5 miliona dinara za izradu Plana detaljne regulacije za Blok 19 (za izgradnju sportske hale), Kula tri miliona za sufinansiranje troškova izrade studije opravdanosti i glavnog projekta prečistača pijaće vode naseljenog mesta Ruski Krstur. Mali Iđoš je dobio manje od 1,16 miliona za sufinansiranje troškova izrade studije procene uticaja na životnu sredinu i studije opravdanosti izgradnje centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda za naselja u ovoj opštini. Novom Bečeju pripalo je 283.800 dinara za izradu glavnog mašinskog projekta zagrevanja i hlađenja objekta u Bočaru - dvorac Heterlend.

Opština Odžaci dobila je pet miliona dinara za sufinansiranje troškova izrade Plana generalne regulacije, Plandište skoro četiri miliona za troškove izrade glavnog projekta prečistača otpadnih voda Velika Greda, glavnih projekata sanacije lokalnog puta Banatski Sokolac-Miletićevo-Markovićevo i lokalnog puta Markovićevo-Dužine-Stari Lec. Ruma je dobila 6,4 miliona dinara za toškove izrade glavnih projekatata kanalizacije otpadnih voda u naseljima Voganj i Hrtkovci.

Sečnju je namenjeno pet miliona dinara za glavni projekat fekalne kanalizacije i PPOV-a u radnoj zoni "Severozapad". Sremska Mitrovica dobila je 2,8 miliona za izradu glavnog projekta kanalizacije upotrebljenih voda naselja Salaš Noćajski. Stara Pazova dobila je više od dva miliona dionara za izradu projektne dokumentacije kanalizacije upotrebljenih voda u naseljima Stara Pazova i Nova Pazova i za izradu projektne dokumentacije infrastrukturnog opremanja lokacije OŠ "Simeon Aranicki" u naselju Stara Pazova.

Vrbas je dobio 649.000 dinara za glavni projekat sanacije drumskog pešačkog mosta preko Velikog bačkog kanala u Vrbasu. Za Zrenjanin je namenjeno 4,86 miliona dinara za izradu glavnih projekata kanalizacije komunalnih otpadnih voda i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u naselju Orlovat. Žabalj je dobio 2,1 milion dinara za projekat rekonstrukcije dela ulice Svetog Nikole u Žablju (od ukrštanja sa ulicom Nikole Tesle do ukrštanja sa putem M-7).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.