NavMenu

Kongres studenata ekonomije od 2. do 6. aprila na Zlatiboru

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.03.2020. 14:46
Komentari
Podeli
(Foto: SPEKOF)
Osmu godinu zaredom Kongres studenata ekonomije u organizaciji grupe za SPEKOF održaće se na Zlatiboru, u periodu od 2. do 6. aprila. U centru pažnje jesu karijerni razvoji, po kojima ovogodišnji KONSEK nosi naziv "Kreni putem uspeha".

Cilj projekta je okupljanje više od 400 studenata, eminentnih govornika, predavača i panelista, koji će tokom pet dana ispunjenim predavanjima i radionicama moći da diskutuju o karijernom razvoju, iskustvima lidera u određenoj sferi poslovanja, koracima koji su potrebni da njihova karijera krene putem uspeha kao i koji je to prvi korak koji je potrebno učiniti.

- Osim formalnog obrazovanja studenti treba da poseduju i veštine koje će ih diferencirati u odnosu na konkurenciju i pomoći im da stečeno znanje na najbolji način primene u praksi. Učesnici će imati priliku da kroz različita predavanja i radionice testiraju i spoznaju veštine koje će im biti potrebe na putu do uspeha, koje su to ključne osobine koje je potrebno posedovati, kakav način komunikacije je ključ za uspeh i koliko je bitno imati želji za uspehom u odnosu na čisto znanje - navodi se u saopštenju SPEKOF-a.

Želja organizatora je da probude svest svakog učesnika o značaju navedenih tema i da pruže podstrek za dalje usavršavanje i neprekidno sticanje novih znanja.

Delegati će biti u prilici da čuju predavače koje čine Vanja Grbić, Bodin Bulatović, Bizlife i mnogi drugi.

Kvalitet kongresa su prepoznale kompanije kao što su Erste Bank, PWC i Winer Staditsche.

- Važnost ovog projekta potvrđuju i studenti iz godine u godinu, s obzirom da se svake godine smanjuje vreme popunjavanja raspoloživih mesta. To ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod studenata, kao i da studenti prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov lični i profesionalni razvoj - saopšteno je iz SPEKOF-a.

Za više informacija o Kongresu studenata ekonomije možete posetiti Facebook stranicu ili instagram profil.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.