NavMenu

Dani domaće kuhinje sredinom marta u Zemunu

Izvor: Agroklub Sreda, 04.03.2020. 17:18
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dejan Stanic Micko/shutterstock.com)Ilustracija
Udruženje "Hrana sa naših polja" organizuje prve ovogodišnje Dane domaće kuhinje 14. i 15. marta u TC Zemun Park u Zemunu. Ova manifestacija odlična je prilika da se udruže domaći proizvodi, ali i upoznaju kupci sa proizvođačima i da se na licu mesta informišu o izloženim zdravim namirnicama, ali i da se promovišu mali poljoprivredni proizvođači hrane i pića i da pronađu svoje mesto na tržištu.

Ljubitelji domaće kuhinje moći će na ovoj prolećnoj manifestaciji da pazare mesne proizvode, med i proizvode na bazi meda, sireve, testenine, soseve, namaze, kolače, medenjake, sokove, kao i razne vrste vina i mnoge druge namirnice koje su neophodne za jedno domaćinstvo.

Organizatori pripremaju i bogat propratni sadržaj. Oba dana manifestacije od 16 do 18 časova biće održane kreativne radionice. I ovaj put mališani će biti u prilici da pokažu svoju kreativnost, tako što će šarati krofnice i medenjake, a zatim se istim i zasladiti. Radionicu će održati Sanja Despotović, kreatorka brenda "Aurora cake".

Oni malo stariji, ali i i deca moći će da nauče kako se izrađuje domaća ručno rađena testenina. Od testa u boji posetioci će praviti šarene ili jednobojne testenine uz asistetniciju Jelene Đurđević, koja se bavi proizvodnjom sušenih i svežih testenina i sira "Rikotanović".

Za najmlađe smo pripremili još jedno iznenađenje. U subotu, 14. marta od 18 do 19 časova klince će zabavljati mađioničar Nikola Stanimirović.

Vrata sajma biće otvorena oba dana, od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.