NavMenu

"Datalab SR" je plasirao "Pantheon LT" poslovno rešenje za mikro firme i preduzetnike

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.12.2009. 10:15
Komentari
Podeli

Beogradska kompanija "Datalab SR" plasirala je poslovno rešenje "Pantheon LT" (Light) namenjeno preduzetnicima, mikro i malim preuzećima koji čine više od 90% privrednih subjekata na srpskom tržištu.

Kako je navedeno u saopštenju kompanije "Datalab SR", "Pantheon LT Light" je dobar softver za one koji su tek počeli sa radom, a žele kompletan uvid u svoje poslovanje. Sadrži sve potrebne alate za uspešno i ekonomično vođenje firme, brzo se podešava, jednostavan je za upotrebu i pruža potpunu podršku svim ključnim procesima: od narudžbina i fakturisanja preko kadrova i računovodstva, do proizvodnje i analitike.

Ovo rešenje omogućava potpunu integraciju sa e-poslovanjem, usklađeno je sa postojećim računovodstvenim standardima, olakšan je izvoz dokumenata u Office programe, kao i slanje podataka elektronskom poštom. Sastavni deo "Pantheon LT" licence čini alat za analizu poslovanja "Zeus" koji jednim klikom daje grafički prikaz svih ključnih parametara uspešnsti poslovanja firme u tom momentu.

U toku promotivnog perioda koji traje od 15. decembra do 31. januara, "Pantheon LT" će se prodavati po posebnim uslovima, i to: prvih 55 novih korisnika licencu plaćaju samo 99 EUR+pdv, sledećih 255 korisnika plaćaju je 149 EUR+pdv. Cena licence, nakon prodaje promotivnih količina, do kraja promotivnog perioda biće 199 eur+pdv. Implementacija i obuka nisu uračunati u cenu, ali zbog jednostavnosti korišćenja mnogima neće ni biti potrebna.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.