Izvor: eKapija | Petak, 02.10.2020.| 08:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dunavska trilogija - Dobre stvari idu u paru, odlične čine trilogiju (FOTO)

Kada poželite da prošetate uz reku, odete do Zemuna! Na Dunavu, život je smireniji i duže traje! A šta mislite o ideji da vaša porodica i vi živite baš nadomak Dunava?

Dunavska trilogija, nov luksuzni stambeni kompleks, jedinstven je pre svega po svojoj lokaciji. Udobno je smešten u ulici tipično zemunskog duha, u čvrstom zagrljaju Dunava.

Suncem okupana i ušuškana zelenilom, Ulica Pregrevica u srcu je starog Zemuna, nadomak Ulice cara Dušana, a na svega 10 minuta peške do Gardoš kule, jednog od prvih spomenika kulture u Beogradu.

U isto vreme, u blizini Dunavske trilogije nalazi se nekoliko vrtića, osnovna škola "Branko Pešić", nekoliko srednjih i visokih škola, dom zdravlja, prodavnice, Široka staza, čuvena Zemunska pijaca, Kej oslobođenja, Veliko ratno ostrvo, i niz mediteranskih restorana sa dilaktesnim ribljim specijalitetima.

Naš tim stručnjaka preneo je svoje bogato dugogodišnje iskustvo i uneo dosta pažnje u stvaranje životnog prostora u mirnom, a urbanom okruženju. Luksuz koji Dunavska trilogija nudi je mali, intiman zatvoren stambeni kompleks na samoj obali reke. Tri vile, Lipa, Vila i Pogled smeštene su na dovoljnom međusobnom rastojanju tako da pružaju visok nivo komfora svojim korisnicima.


Svaku od vila čine kvalitetni stanovi, površine od 36 do 135 m2 različitih struktura.

Sa maksimalnom privatnošću, pored savršenog okruženja, ove urbane vile pružiće vam mnogo više od stana. Promeniće vašu filozofiju življenja.

Posebnu pažnju poklonili smo sigurnosti vaše porodice. Kontrolisan pristup znači da će sve ono što vam je zaista važno, uvek biti i sigurno. I dok se vaša deca nesmetano igraju na zelenim površinama baš ispred vaše vile, vi ćete uživati u pogledu na Beograd okupan suncem.

Iako je Dunavska trilogija u izgradnji, posebno smo ponosni što već sada, uz našu virtuelnu turu, možete prošetati svojim stanom. I ne samo to, možete već sada pogledati Dunav sa terase vašeg budućeg stana.

Dovoljno je samo da pozovete 064/33-33-630 i zakažete ovu jedinstvenu šetnju. Više o samom projektu i konkretnim stanovima možete saznati i na stranici dunavskatrilogija.rs.

Fotogalerija
Dunavska trilogija

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.