NavMenu

Obustavljena javna nabavka za uređenje Kineske četvrti u Novom Sadu

Izvor: eKapija Utorak, 11.02.2020. 14:26
Komentari
Podeli
(Foto: Google Maps/screenshot)
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad donela je odluku o obustavi postuka javne nabavke za uređenje javnih površina Кineske četvrti sa pratećom infrastrukturom i javnim osvetljenjem.

Kao razlog je navedeno to što nisu ispunjeni uslovi za dodelu ugovora, jer naručilac nije pribavio ni jednu prihvatljivu ponudu.

Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 47.019.290,25 dinara, a ponudu su dostavili DOO Put-invest Novi Sad sa učesnikom u zajedničkoj ponudi DOO Energotehnika - južna Bačka Novi Sad i sa podizvođem DOO AB & CO Geosystems Novi Sad, za geodetske radove. Ipak, ponudili su cenu od 69.653.330,80 dinara, koja je viša od procenjene.


Postupak će ponovo biti sproveden u ovoj godini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.