Izvor: eKapija | Utorak, 11.02.2020.| 08:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

BG event solutions uspešno organizuje događaje širom Srbije - Najnovija oprema i ljubav prema poslu garantuju perfektnu uslugu

Kompanija BG event solutions uspešno organizuje događaje za neke od najprestižnijih klijenata širom Srbije, ali i u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Iako zvanično i pod ovim imenom postoje poslednjih deset godina, direktor i vlasnik Nikola Dedić kaže da je oduvek znao da će biti u preduzetničkim vodama, kao i da se vrlo brzo zaljubio u audio i video opremu.

- Još kao mali pokazivao sam interesovanje za preduzetništvo, a sa 16 godina, spustio sam sa tavana zvučnike koje je moj otac koristio pre toga. To je bila profesionalna oprema, za to vreme sasvim pristojna i ja sam se u to ozvučenje zaljubio. Onda sam krenuo najpre da projektujem neke kutije, pa da pravim zvučnike i organizujem žurke za vršnjake i zarađujem - priča Dedić za eKapiju.

Kompanija BG event solutions danas je ozbiljna marketinška agencija koja se bavi organizacijom događaja, a u fokusu njihove ponude jeste tehnička produkcija, odnosno audio i video oprema. Klijentima kao usluge nude kompletnu audio i video podršku, profesionalnu rasvetu, opremu za simultano prevođenje, bine i binsku opremu i strujne agregate.

- Organizacija događaja, kao komplikovan i zahtevan proces, vrlo često zahteva od organizatora da angažuje više kompanija na projektu, što sa sobom nosi rizike koji mogu da ugroze projekat. Naša kompanija je ovakve situacije rešila objedinjavanjem usluga iz oblasti tehničke podrške događajima, čime omogućavamo stabilno i sigurno upravljanje organizacijom događaja u svakom trenutku - navodi Dedić za naš portal.

U profesionalnom svetu, kaže Dedić, tehnologija se menja velikom brzinom, te se zajedno sa zaposlenima trudi da svaku promenu isprate, pre svega kada je reč o najnovijim trendovima.

Nikola Dedić

- Posedujemo najnoviju opremu poznatih proizvođača, ali je ključno to što su zaposleni u našoj kompaniji profesionalci za instalaciju opreme na terenu i brigu o njenom ispravnom funkcionisanju - kaže Dedić.

Od ostalih kompanija izdvaja ih, kako navodi lični pristup klijentima, koji kod njih prepoznaju strast i zaljubljenost u posao koji rade.

- Klijenti nam se uvek vraćaju, a saradnje traju i po nekoliko godina i to je znak da ulivamo poverenje. Prihvatamo poslove za koje možemo da iznesemo bez greške i ne težimo ka megalomaniji. Ne radimo samo da bismo zaradili, već i da bismo unapredili poslovanje naših klijenata, kojima smo partneri - priča i dodaje da je prednost manjih kompanija, kakva je i BG event solutions u fleksibilnosti i brzini kojom se prilagođavaju nepredviđenim situacijama na licu mesta i promenama koje nosi tržište i zato ističe da je cilj da BG event solutions ostane "doktor malih događaja".

Cilj kompanije za naredni period je da pojačaju fokuks ka kompletnoj organizaciji događaja.

- Smatram da je to jedna tržišna niša koja nije adekvatno popunjena kod nas i mislim da tu možemo odlično da se pozicioniramo - zaključuje Dedić.

I. Milovanović

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.