NavMenu

Otvoren renoviran hotel Hammeum u Prokuplju - Luksuznom zdanju sa 4 zvezdice vraćen stari sjaj (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 08.02.2020. 12:05
Komentari
Podeli
Hotel HammeumHotel Hammeum
Hotel Hammeum u Prokuplju izgrađen 1967. potpuno je renoviran 2019. godine. Uređeni su kompletan enterijer i eksterijer, te iz hotela ističu sa ponosom da danas, hotel Hammeum sa četiri zvezdice, svojim savremenim izgledom i širokom ponudom može konkurisati najboljim hotelima u zemlji.

- Hotel sada raspolaže sa 36 smeštajnih jedinica koje se prostiru na tri sprata, odnosno 6 economy, 21 standard soba, 3 standard superior i 6 apartmana. Za goste je otvoren od 25. novembra 2019, a investitor je firma SZTR Čutura iz Prokuplja, čiji je vlasnik Boban Petrović - kaže za eKapiju Milan Jovanović, menadžer prodaje i marketinga.

Jovanović ističe da su ponosni na firme koje su radile na projektu renoviranja hotela.

- Na izvođenju grubih građevinskih radova bile su angažovane lokalne firme, Studio A4 iz Beograda je radio projekat rekonstrukcije fasade i projekat (dizajn) enterijera, a kompletno opremanje enterijera firma Union drvo iz Beograda. Takođe, na renoviranju, bile su angažovane i firme ČIP, GAMA consulting, Toplicagradnja, Proal i drugi - priča Jovanović.

Sobe imaju prirodno osvetljenje, a u svakoj se nalazi radni sto, noćni stočić, mini-bar, sef, telefon, LCD televizor i umetnička slika.

- Svaka soba izrađena je od najkvalitetnijih materijala, najfinije obrade, ima besplatan pristup Wi-Fi internetu i opremljena je modernim klima uređajima i grejanjem - ističe Jovanović.


U okviru hotela postoji i restoran Festina Lente sa oko 400 sedećih mesta, koji je, kako navodi Jovanović, za kratko vreme postao jedan od najposećenijih na ovim prostorima.

- Restoran se sastoji iz tri dela: a la carte restoran u kome gosti mogu uživati u jelima koja pripremaju kuvari sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, caffe poslastičara gde mogu osetiti rapsodiju ukusa italijanske kafe, domaćih kolača i domaćeg sladoleda i picerije u kojoj se pica peče u peći na drva koja pruža najprefinjeniji ukus pice - navodi naš sagovornik.

Takođe, u sklopu hotela nalazi se i sala za konferencije sa 35 sedećih mesta, koja se može namestiti po želji gostiju (bioskopski stil, učionički, "П" stil...), a gosti mogu koristiti flip chart, TV, audio i video opremu.

Iz hotela najavljuju i nove investicije i to već na proleće.

- U planu je izgradnja letnje bašte sa oko 300 sedećih mesta, koja će biti jedna od najmodernije opremljenih na ovim prostorima - zaključuje Jovanović.

I. Milovanović
Fotogalerija
Hotel Hammeum
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.