NavMenu

Traži se izvođač sanacije fasada Patrijaršijskog dvora i Sabornog hrama Svetog oca Nikolaja u Sremskim Karlovcima

Izvor: eKapija/Dnevnik Četvrtak, 06.02.2020. 10:35
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandra Kekić / eKapija)
Opština Sremski Karlovci uputila je poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku radova na sanaciji i restauraciji zapadne fasade Patrijaršijskog dvora i fasade Sabornog hrama Svetog oca Nikolaja.

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena.

Rok za podnošenje ponuda je 28. februar 2020. godine do 9 sati, a otvaranje ponuda će se obaviti istog dana u 11 sati.

Više o tenderu potražite OVDE.

Kako piše Dnevnik, reč je radovima koji se finansiraju iz Pokrajinskog fonda za obnovu kulturno-istorijskog nasleđa i podsticanje razvoja Sremskih Кarlovaca, formiranog 2018. godine. Za pomenute radove Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama u decembru je uplatio Opštini 79,2 miliona dinara.


Кako je za ovaj list svojevremeno rekao direktor Pokrajinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture Zoran Vapa, nakon ovih radova na red bi trebalo da dođu i fasade privatnih kuća u užem jezgru Кarlovaca. Na Patrijaršijskom dvoru biće restaurirane i ostale fasade, a polazi se od centralne, koja gleda na glavni gradski trg zbog velike proslave povodom stogodišnjice ujedinjenja srpskih crkava, najavljene za 11. septembar.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.