Izvor: eKapija | Utorak, 04.02.2020.| 11:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

eKspanzija - eKapija pokrenula portal i u Crnoj Gori

Poslovni portal eKapija ima čast da obavesti svoje čitaoce, poslovne ljude i ukupnu javnost, da je od danas delom svetske mreže postao i njen poslovni portal za tržište Crne Gore.

"Crnogorska" eKapija nalazi se na adresi https://me.ekapija.com

Posle više od decenije uspešne primene koncepta eKapije u Srbiji i u Bosni i Hercegovini, gde smo učvrstili poziciju vodećeg poslovnog i investicionog informativnog internet-portala, u vreme kada ostvarujemo rekorde u čitanosti i dobijamo pohvale od svojih korisnika za relevantnost, atraktivnost i korisnost informacija i priča koje objavljujemo, odlučili smo se na dalje širenje. Po nama, na najlogičniji i najprirodniji način.

I kao što "Crna Gora jes' malena, al' je časna i poštena", tako i ovaj naš korak suštinski treba smatrati velikim. Budući da, i prema pravnoj maksimi, "troje čini društvo", objedinjavanjem poslovanja u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, eKapija može, sa više legitimnosti nego dosad, da se pohvali zvanjem pravog regionalnog portala. Sa ambicijom da svuda bude na vrhu.

Vesti iz Crne Gore, po ekonomskoj prirodi turističke i investicione destinacija, već godinama smo objavljivali na eKapiji. Sada smo odlučili da toj zemlji ponudimo kompletan proizvod. U najkraćem, Crna Gora će više biti u našem fokusu. Posao ne zna za granice, a eKapija je tu da prema biznisu i razvoju uopšte bude stalno širom otvorena.

Crna Goro, srećan ti - portal!
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.