NavMenu

Počinje Agro Belgrade 2020 - Prvi specijalizovani sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva

Izvor: eKapija Sreda, 29.01.2020. 15:10
Komentari
Podeli
(Foto: Agro Belgrade)
Agro Belgrade 2020, prvi specijalizovani sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, počinje sutra, 30. januara i trajaće do 1. februara. Manifestacija se održava na Beogradskom sajmu, svakog dana u periodu od 10 do 17 časova.

Ovaj sajamsko–konferencijski događaj je vodeći za region Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope i predstavlja mesto okupljanja najvećih svetskih otkupljivača voća i povrća, domaćih proizvođača, zadrugara, proizvođača opreme, mehanizacije, semenskih kuća, zaštite i prehrane bilja, rasadnika i inputa za poljoprivrednu proizvodnju i drugih stručnjaka iz branše, kao i izložba najmodernijih mašina za proizvodnju, preradu i pakovanje voća i povrća.

Sajamski deo je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svetske kompanije, dok će se konferencijski programi i okrugli stolovi baviti aktuelnim izazovima, novim trendovima u proizvodnji, tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru, pakovanju, u načinu distribucije na evropsko, azijsko i američko tržište, u organskoj proizvodnji i drugim važnim temama.

Tokom tri dana sajma biće održano 12 konferencija, a neke od tema o kojima će biti reči su: Izvozne perspektive – Položaj Srbije na svetskom tržištu, Finansiranje i razvoj poljoprivrede, Inspekcije – Bezbednost hrane i izvozne procedure, Perspektive organske proizvodnje, Sistemi udruživanja u cilju izvoza, Razvoj kadrova u poljoprivredi, Autohtone sorte grožđa, Bobičasto voće – Izvozne perspektive, Napredna agri-proizvodnja i tehnologija, Agrotehnologije, Zaštita bilja, Prehrana bilja i konferencija o zadrugarstvu.

Glavni partneri Agro Belgrade 2020 sajma su Grad Beograd - Sekreterijat za privredu i USAID-ov Projekat za konkurentnu privredu, koji svojom podrškom doprinose da se skrene pažnja srpske javnosti i međunarodnih kupaca na potencijal proizvodnje u ovoj industriji, na potrebu za integrisanjem na lokalnom i međunarodnom tržištu, kao i da se Agro Belgrade pozicionira kao vodeći sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva u ovom delu Evrope.

Portal eKapija je strateški medijski partner Sajma.

Ukoliko ste zainteresovani za izlaganje na ovom sajmu ili za besplatnu posetu sajmu, više informacija potražite na http://www.agrobelgrade.com/
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.