Izvor: eKapija | Utorak, 28.01.2020.| 10:22
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sportski centri u Beogradu sređuju se za Evropske univerzitetske igre 2020. - Raspisan tender za izvođača

Ilustracija (Foto: photobank.ch/shutterstock.com)
Uoči Evropskih univerzitetskih igara, čiji će Beograd biti domaćin 2020. godine, planira se rekonstrukcija nekoliko prestoničkih sportskih centara. Privredno društvo "5. evropske univerzitetske igre Beograd 2020" raspisalo je tender za uređenje Sportskog centra Milan Gale Muškatirović, Ustanove sportski centar Voždovac i Ustanove Voždovački centar Šumice.

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, u SC Milan Gale Muškatirović planirani su, između ostalog, zemljani, betonski, armirački, zidarski, izolaterski i bravarski radovi, kao i zamena unutrašnje i spolje stolarije. Takođe, potrebno je zameniti vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i elektroenergetske instalacije.

USC Voždovac i UVC Šumice očekuju, prema tenderu, molersko farbarski radovi, sanacija krova, uređenje svačionica, kao i drugi građevinski radovi.

Rok za podnošenje ponuda je 11. februar 2020. godine, a više o tenderu pogledajte OVDE.

Podsetimo, krajem 2020. godine, privredno društvo "5. evropske univerzitetske igre Beograd 2020" objavilo je obaveštenje o pokretanju pregovaračkog postupka bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda za rekonstrukciju i adaptaciju Studentskog grada, a više o tome čitajte u posebnoj vesti.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.