Izvor: eKapija | Utorak, 21.01.2020.| 11:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nameštaj iz Jagodine privukao pažnju na sajmu IMM u Kelnu

Ilustracija (Foto: WorldWide/shutterstock.com)
Kompanija Jela Jagodina po četvrti put učestvovala je na prestižnom sajmu IMM u Kelnu, u Nemačkoj, koji se održavao od 13. do 19. januara.

Sajam svake godine okupi više od 1.000 izlagača i preko 150.000 posetilaca.

Ove godine Jela je predstavila nove kolekcije dnevnih i spavaćih soba, predsoblja i kuhinja. Izložena je i kolekcija Piano.

- Izlaganje na jednom od najvećih sajmova nameštaja i enterijera omogućava dalje širenje na zahtevnom evropskom i svetskom tržištu, bolje pozicioniranje kompanije, ali i naše zemlje, i naravno, povećanje mreže naših poslovnih partnera. Posetili su nas gotovo svi najveći lanci prodaje iz Evrope, a sa nekima od njih smo već napravili i dogovor o saradnji, a naše nove kolekcije privukle su pažnju svih posetilaca. Utisci su odlični, zaista je pravo zadovoljstvo izlagati na jednom ovakvom sajmu - izjavio je direktor prodaje kompanije Jela Jagodina Nikola Radovanović, a prenosi sajt kompanije.

Kompanija Jela svoj nameštaj je izlagala na površini od 300 m2, a nove kolekcije prikazane na Sajmu u Kelnu biće dostupne u Srbiji i širom Evrope u više od 500 salona ovlašćenih za prodaju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.