NavMenu

Hala Pionir dobija novu fasadu - Traži se projektant i za sanaciju otvorenog bazena na Tašmajdanu

Izvor: eKapija Utorak, 21.01.2020. 15:52
Komentari
Podeli
(Foto: Beograd.rs)
Hala Aleksandar Nikolić, čija je unutrašnjost renovirana tokom 2019, trebalo bi u 2020. da dobije i novu fasadu. Takođe, u planu je i sanacija otvorenog bazena na Tašmajdanu.

Sportski centar Tašmajdan raspisao je javnu nabavku za izradu idejnog projekta sa predmerom i predračunom radova za sanaciju fasade Hale Aleksandar Nikolić, zamenu ograde i uređenje svlačionica u Ledenoj dvorani i sanaciju otvorenog bazena.

Posdetimo, proširenje kapaciteta popularnog "Pionira", zamena parketa i poboljšanje nivoa bezbednosti u dvorani bili su nepohodni zbog usklađivanja sa FIBA standardima, a opširnije o tome čitajte u posebnoj vesti.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je ranije da je Grad Beograd u temeljnu rekonstrukciju ovog objekta uložio 2 mil EUR.

Rok za dostavljanje ponuda je 23. januar 2020, a više o tenderu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.