Izvor: eKapija/Novosti | Utorak, 21.01.2020.| 09:33
Izdvojite članak Odštampajte vest

GSP Beograd traži 10 mini-kombija za iznajmljivanje i zapošljava 110 vozača

Ilustracija (Foto: Beograd.rs)
Gradskom saobraćajnom preduzeću Beograd potrebno je 10 mini-kombija u žutoj boji sa vozačima. Ovo preduzeće nedavno je raspisalo javnu nabavku za uslugu "iznajmljivanje vozila sa vozačem" na period od pet godina.

Prema tenderskoj dokumentaciji, mini-kombiji bi trebalo da budu proizvedeni 2019. godine. Moraju da budu žute boje, da imaju 20 sedišta, kojima naslon može da se podešava i sa zaštitnim pojasem u tri tačke, evro 6 motor, manuelni menjač, limitator brzine, kao i tahograf i led displej za informaciju putnika o broju linije.

Izabrani ponuđač je u obavezi da obezbedi uslugu pomoći na putu i kol-centra 24 sata svih 365 dana u godini, podršku u realizaciji ugovorenih usluga, blagovremeno obaveštavanje o prijemu kazni za saobraćajne prekršaje.

Žutom bojom, odlukom Grada, moraju da budu ofarbana vozila koja se koriste za prevoz mališana. Zato je pretpostavka da će se mini-kombiji koristiti u te svrhe, navode Novosti.

Više o tenderu pogledajte OVDE.

Takođe, list piše da bi GSP do oktobra trebalo da uposli oko 110 novih vozača. Oni bi tek trebalo da prođu obuku, zbog čega je raspisan tender za dokvalifikaciju i ososobljavanje vozača C kategorije za sticanje vozačke dozvole D kategorije.

Rok za podnošenje ponuda je 19. februar.

Kandidati koji prođu obuku zaključiće ugovor o radu na određeno vreme na 24 meseca sa GSP Beograd.

Više o tenderu pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.