Izvor: eKapija | Utorak, 14.01.2020.| 12:38
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodni sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo od 19. do 21. marta u Budvi

(Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
Sajam turizma - METUBES, održaće se od 19. do 21. marta 2020. godine na Jadranskom sajmu u Budvi.

U prepoznatljivom terminu i ambijentu, ova tradicionalna manifestacija obuhvata prezentaciju turističkih destinacija, smeštajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, te kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

Segment opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo deo ove sajamske manifestacije iz godine u godinu beleži sve veće interesovanje izlagača i posjetilaca.

Okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Paralelno sa Metubes-om, organizovaće se i 46. Sajam hrane i 25. Sajam ekologije što je prilika za sveobuhvatnu
prezentaciju ukupne turističke ponude Crne Gore, regiona i šire.

Kvalitetu manifestacije će doprineti i raznovrsni tematski događaji poslovnog i zabavnog karaktera u saradnji sa stručnim udruženjima i afirmisanim profesionalcima, kreirani u skladu sa promotivnim potrebama i aktuelnim privrednim trendovima, navodi se u saopštenju Jadranskog sajma.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.