NavMenu

Poklon za vašu kompaniju - Profesionalni consulting koji će unaprediti vaše poslovanje

Izvor: Promo Utorak, 14.01.2020. 15:36
Komentari
Podeli
Za sve kompanije koje žele da u ovoj godini dobiju stručne, produktivne i motivisanije zaposlene, koji će im doneti povećanje profita i brži razvoj biznisa, CompanyAcademy - jedinstveno rešenje za edukaciju zaposlenih i unapređenje poslovanja - pripremila je odličan poklon: besplatne profesionalne consulting usluge za razvoj kompanije kroz edukaciju zaposlenih.

Donesite najbolju odluku za napredak vaše kompanije i zaposlenih i prijavite se za besplatan CA consulting "

Šta vam sve donosi ovaj poklon?

Na osnovu stručnih uvida i temeljne analize CompanyAcademy eksperata, dobićete vredne alate i smernice za dugoročan napredak vaše kompanije. Ovaj profesionalni consulting sastoji se od niza pogodnosti.

Uz CA consulting dobićete:

  • 3 sata poslovnog savetovanja sa CA stručnjacima, koji će vam istaći najefikasnija rešenja za napredak vaše kompanije;
  • izradu godišnjeg strateškog plana sa detaljnim smernicama za dalji razvoj;
  • profesionalnu i objektivnu procenu vaše trenutne vrednosti na tržištu, sa potencijalnom procenom za naredna 3 meseca;
  • optimizaciju obuka i treninga, koje ćete moći da primenite odmah;
  • proverene savete za poboljšanje performansi i transformaciju kompanije;
  • model poslovanja koji je najbolji za vas.

Zahvaljujući ovome, u toku ove godine vaša će kompanija ostvariti vidljiv pomak u poslovanju, povećaće profit na godišnjem nivou, iskoristiće sav potencijal ljudskih resursa kroz unapređenje kompetencija zaposlenih, saznaće koji je poslovni model naprofitabilniji za vaše poslovanje i još mnogo toga.

Povucite potez koji će vašu kompaniju dovesti do zapaženog napretka.

Do značajnog napretka u poslovanju za samo 3 meseca: CompanyAcademy je svetsko korporativno rešenje koje donosi vidljive rezultate

Zahvaljujući CA, kompanije u regionu imaju priliku da implementiraju najoptimalniji i najefikasniji sistem za obrazovanje i usavršavanje zaposlenih kroz inovativnu CA online platformu.

Sa preko 400 interaktivnih online i video kurseva iz 12 poslovnih oblasti, koje su kreirali najuspešniji stručnjaci iz naše zemlje, možete biti sigurni da ćete uvek imati najkompetentnije zaposlene koji vredno rade na napretku vaše kompanije. Jedan od dokaza efikasnosti ovog načina usavršavanja jesu internacionalni i domaći sertifikati, koje možete dobiti na CompanyAcademy i koji predstavljaju svedočanstvo stručnosti zaposlenih, a vašoj kompaniji donose ugled i prepoznatljivost u poslovnom svetu.

Ukoliko pak vaša kompanija poseduje potrebu za kratkim i ciljanim obukama, CompanyAcademy organizuje, izvodi i pruža svu neophodnu strategijsku podršku prilikom održavanja tradicionalnih i blended obuka, koje se odvijaju u kompanijskim ili drugim prostorijama, a na raspolaganju su vam i najsavremenije produkcijske usluge za kreiranje edukativnog, marketinškog i poslovnog sadržaja, kao i izuzetno vredan poslovni consulting.

Bogato iskustvo i fleksibilan pristup prilagođeni potrebama vaše kompanije

CompanyAcademy deo je internacionalne kompanije LINKgroup, čije su 20-godišnje iskustvo i liderstvo u oblasti edukativnih usluga u jugoistočnoj Evropi garancija kvaliteta i stručnosti, a koje dobijate sa CA. LINKgroup je razvio jedinstvenu metodu učenja - Arhitekturu saznanja, koja je preneta i na CompanyAcademy. Zahvaljujući njoj zaposleni mogu da steknu i usavrše znanja tako što koriste sve raspoložive tehnologije i individualne metode učenja shodno preferencijama, iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu.


Mogućnost personalizacije usluga u skladu sa kompanijskim potrebama i transparentan način praćanja efikasnosti treninga i njegovog uticaja na poslovanje čine CA usluge najboljim rešenjem za kompanije svih veličina i oblasti poslovanja.

CompanyAcademy omogućava vašoj kompaniji najbolji početak godine


Ukoliko želite da u ovoj godini smanjite troškove i povećate profit, uštedite vreme i poboljšate organizaciju, uvećate stručnost, znanja i posvećenost vaših zaposlenih, lakše tranformišete timove i sektore, prijavite se za besplatne consulting usluge koje vam poklanja CompanyAcademy.

Međutim, kako biste savete, alate i smernice koje ovim putem dobijete iskoristili na najbolji mogući način, potrebno je da za svoje zaposlene obezbedite kvalitetnu internu školu za zaposlene. Zapamtite: zadovoljan, motivisan i kompetentan zaposleni najbolji je pokazatelj napretka svake kompanije.

U duhu praznika CompanyAcademy najbržim kompanijama poklanja uslugu profesionalnog consultinga. Donesite najbolju odluku za vašu kompaniju i vaše zaposlene! Prijavite se za CA consulting!
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.