NavMenu

Ukusni namazi iz Novog Sada privlače pažnju svojim zanimljivim kombinacijama

Izvor: Dnevnik Petak, 10.01.2020. 08:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: pilipphoto/shutterstock.com)Ilustracija
Đurđica i Goran Vajlant već nekoliko godina, pod nazivom "Vajlants Green House" stvaraju ukusne đakonije, često neobičnih kombinacija.

Tako se u njihovoj korpi proizvoda, bez dodatka rafinisanih namirnica, aditiva i konzervansa, mogu naći i čatnije od tikvice i ananasa, od šljiva, jabuka i luka, ali i od cvekle i narandže.

Uzgajaju voće, povrće, lekovito i začinsko bilje u svojoj bašti, bez upotrebe hemijskih sredstava.

Đurđica i Goran od plodova iz bašte proizvode i raznorazne voćne namaze, sa šećerom i bez njega, a stvaraju i namaze od semenki, poput golice, suncokreta i susama. Pohvalili su se i namazima s orašastim plodovima: bademima, lešnicima i orasima, kako u neutralnoj varijanti, tako i u onoj zaslađenoj urmama.


- Najčešće pitanje koje nam kupci postavljaju je šta su čatnije, a onda im objasnim da je to kombinacija voća i povrća, prilog slanim jelima. Mi pravimo baš lude kombinacije čatnija, a najviše ima fanova ljutih i egzotičnih kombinacija - kaže Đurđica.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.