NavMenu

Sarajevo vino fest 6. i 7. februara

Izvor: eKapija Sreda, 08.01.2020. 16:09
Komentari
Podeli
(Foto: Shulevskyy Volodymyr/shutterstock.com)
Na trinaestom Međunarodnom festivalu vina i gastronomije Sarajevo Vino fest, koji će biti održan 6. i 7. februara u hotelu Holiday, učestvovaće oko 50 izlagača, najboljih proizvođača vina i gastro proizvoda iz BiH i regiona, javlja agencija Patria.

- Cilj Festivala je promocija vinske industrije i kulture vina, turizma, ugostiteljstva i proširenje gastro ponude, a drago mi je da to uspešno radimo više od decenije. Na Festivalu se razmenjuju iskustva i sklapaju nova prijateljstva i drago mi je što smo inicirali brojne poslovne saradnje. Pored naših iz BiH, na festivalu učestvuju izlagači iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, a posredstvom distributera festival je prilika i da se probaju vina iz Francuske, Italije, Španije, Portugala, Amerike, Novog Zelanda…


Posebno zadovoljstvo nam je predstaviti domaće proizvođače vrhunskih vina, organizovanih u Zadrugu Blaž koju su osnovali naši hercegovački vinari novih generacija - kaže organizator festivala Elmir Miro Hadžialić koji dodaje da uz dobru ponudu pića i gastronomskih delikatesa i specijaliteta, posetioce očekuje i bogat kulturno zabavni program.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.