NavMenu

Na Fakultetu za menadžment malih i srednjih preduzeća održano predavanje "Izgradnja poslovne komunikacije menadžera"

Izvor: eKapija Petak, 20.11.2009. 14:36
Komentari
Podeli

"Izgradnja poslovne komunikacije menadžera" naziv je predavanja koje je na Fakultetu za menadžment malih i srednjih preduzeća 13. novembra održao predstavnik asocijacije "Johnson International training associates" Časlav Mančić. Mančić je međunarodni master trener i direktor "DOOR Training" u Srbiji.

"Kroz konkretne primere iz svoje prakse i iskustva stečenog u ovoj asocijaciji, direktor Mančić je na vrlo pristupačan način predočio studentima FMMSP kako funkcioniše savremeno poslovno okruženje u kome mladi ljudi žele da pronađu posao i tako ostvare svoju profesionalnu ličnost", navedeno je u saopštenju Fakulteta.

"Kick start career" Project

Direktor Časlav Mančić predstavio je "Kick Start Career" – dvojezični projekat povećanja zapošljavanja diplomaca srpskih univerziteta. Moto projekta je: "Kako razmišljaju ozbiljne kompanije".

- Komunikacija je sredstvo kojim razmenjujemo i razvijamo ideje, pružamo i dobijamo informacije, gradimo i prekidamo odnose. Drugim rečima, sve one stvari koje su centralne za rast našeg posla. Naši zaposleni moraju da imaju sposobnost efektivne komunikacije, kako interno, tako i eksterno, lokalno kao i internacionalno. Jedino na ovaj način i mi i oni možemo da dostignemo naš puni potencijal- rekao je Mančić.

Na predavanju se govorilo o svim aspektima i strategiji pronalaženja posla, o metodama sticanja praktičnih znanja i veština, kao i o načinima uklapanja u poslovni sistem preduzeća kada se pronađe posao.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.