NavMenu

Kompanija CADCAM Data obeležila uspešnu poslovnu godinu

Izvor: Promo Utorak, 31.12.2019. 10:34
Komentari
Podeli
(Foto: CADCAM Data)
Kompanija CADCAM Data obeleležila je završetak stare i početak nove poslovne godine tradicionalnim druženjem sa korisnicima. Kako su istakli, uspešna saradnja sa klijentima najbolji je vetar u leđa za dalje unapređenje poslovanja, a druženje u opuštenoj i neformalnoj atmosferi bilo je dobra prilika za razmenu iskustava i pravljenje planova za naredni period.

Kao ovlašćeni predstavnik kompanije Dassault Systemes, fokus poslovanja u 2020. kompanija CADCAM Data će pre svega usmeriti ka 3DEXPERIENCE platformi - sveobuhvatnoj poslovnoj platformi koja povezuje inženjere, menadžere, marketing, prodaju, različite sektore/lokacije preduzeća, kupce, potrošače, dobavljače, u integrisano okruženje, omogućavajući efikasan i kontrolisan zajednički rad svih učesnika u realnom vremenu nad jedinstvenom bazom podataka i dokumenata.

(Foto: CADCAM Data)
- Verujemo da je domaća industrija započela svoj put digitalne transformacije i želja nam je da svojim znanjem i iskustvom itekako doprinesemo ovom procesu, jer čvrsto verujemo da u razvijenosti industrije leži snaga čitave jedne zemlje. Edukacija korisnika i konstantna podrška su nam najvažniji i zato smo pouzdan partner tokom celog ciklusa digitalne transformacije i reorganizacije poslovnih procesa, počev od inicijalnih pitanja i mapiranja potreba klijenata do primene projektovanih rešenja u svakodnevnom radu – navode iz kompanije.

Kako su istakli, vizija i misija CADCAM Data biće dalje unapređenje i nastavak jačanja kompanije.

- Pre svega, nastavićemo da jačamo naš tim, kako bismo nastavili da budemo uspešni na sve zahtevnijem tržištu. Kako je akcenat kompletne države na digitalnoj transformaciji, a 3DEXPERIENCE platforma može da mapira potrebe svih industrija, zadatak koji smo sebi postavili je da edukujemo ujedno postojeće kadrove da bi unapredili svoje poslovne procese i ostali konkurentni i nove, odnosno buduće resurse, kako bi bili što spremniji za izazove koje pred njih stavlja privreda. Pogledajte na našem YouTube kanalu šta je obeležilo godinu koje je za nama i budite sigurni da ćemo u narednom periodu biti još bolji i još inovativniji - zaključuju iz kompanije CADCAM Data.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.