NavMenu

Radno vreme za praznike - Koji će biti neradni dani za pošte, tržne centre, prodavnice...

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.12.2019. 14:11
Komentari
Podeli
(Foto: kikovic/shutterstock.com)
Tokom predstojećih novogodišnjih praznika većina trgovinskih centara i maloprodjanih objekata radiće po izmenjenom režimu, pa je pravo vreme da obavite svoju prazničnu kupovinu.

U utorak 31. decembra trgovinski lanci Delhaize Srbija (Maxi, Shop & Go i Tempo), IDEA, Gomeks, Lidl, DIS, Univerexport, Metro Cash & Carry, Super Vero radiće skraćeno do 18 časova. Za većinu ovih trgovina 1. januar biće neradan dan, dok se već u četvrtak, 2. januara, gotovo svi maloprodajni objekti vraćaju uobičajenom režimu rada. Skraćeno radno vreme trgovine će imati i 6. januara, a Božić će biti neradan dan.

Tržni centri Ada Mall, Ušće, Delta City, BIG Shoping Centri Beograd i Novi Sad, BIG Shopping Park, Mercator Center, Zira, Rajićeva shopping center, Aviv Park Zvezdara, Stadion shopping center, Capitol park Rakovica, Zemun park, Immo outlet, Kragujevac Plaza, Kruševac Shopping Park i STOP SHOP objekti u svim gradovima će 31. decembra i na Badnji dan 6. januara takođe raditi skraćeno do 18 sati, dok će 1. i 7. januar biti neradni dani. U četvrtak, 2. januara u šoping ćete moći da idete regularno, pošto će se svi tržni centri raditi uobičajeno. Bioskopi u tržnim centrima radiće i 1. januara.

Robna kuća IKEA će 31. decembra i 6. januara raditi od 10 do 16 sati. Prvi dan Nove godine i Božić biće neradni dani.

Pošte sa celodnevnimm radnim vremenom će 31. decembra i na Badnji dan 6. Januara raditi do 17 sati, a 1. i 7. januar biće neradni dani. Ovo se ne odnosi na Glavnu poštu u Takovskoj 2 koja radi non stop i pošte na graničnim prelazima koje će raditi tokom svih dana praznika. Izuzetak je pošta na prelazu Gradina koja će raditi do 19 časova.

JKP Parking servis Beograd neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika - 1, 2. i 7. januara, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, dok će šalteri za rad sa strankama u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7 biti zatvoreni u navedenom periodu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.