NavMenu

Kabare "Veče beogradskih priča" 18. januara u Kombank dvorani

Izvor: eKapija Petak, 27.12.2019. 13:02
Komentari
Podeli
Kabare pod nazivom "Veče beogradskih priča" biće održan 18. januara u 20 sati u Kombank Dvorani. Domaćin će biti poznati novinar i književnik Zoran Nikolić, autor brojnih knjiga o istoriji grada, koji je u mnogo navrata publici približavao najlepše priče iz prošlosti Beograda na duhovit način. Nastup će pratiti i brojne fotografije nekadašnjeg gradskog ambijenta, kao i fantastični snimci iz Programskog arhiva RTS.

Posebnu dinamiku ovoj večeri podariće gosti, poznati kao zaljubljenici u Beograd.

Pred publiku će izaći ansambl "Legende" koji nastavlja karijeru sa novim pevačem, kao i muzičar Ljuba Ninković.

Njegov brat, glumac Slobodan Boda Ninković izmamiće osmehe na njemu svojstven način, a popularna novinarka i urednik RTS Rada Đurić predočiće publici kako naizgled ozbiljan novinarski posao može da ima drugu, toplu, ljudsku i duhovitu stranu. Arhitekta, pisac i fotograf Budimir Buda Novaković duhovito će dočarati obrise još nekih važnih gradskih vragolija.

Podsećamo, Zoran Nikolić je karijeru započeo sada već kultnom knjigom "Beograd ispod Beograda", koju je koautorski napisao sa Vidojem Golubovićem, a usledili su "Masonski simboli u Beogradu" kao i roman "Grad tajni". Svoju posvećenost misterijama našeg grada uobličio je i kroz dvotomnu knjigu "Tajna Novog Beograda" koju potpisuje sa novinarom Mirkom Radonjićem, sada glavnim urednikom eKapije, a kruna dosadašnje karijere mu je knjiga u tri toma "BG priče" koja obuhvata petogodišnji rad na prikupljanju najlepših pripovesti o našem gradu. Sve njegove knjige imaju višestruko ponovljena izdanja i najtopliji prijem kod publike.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.