NavMenu

Austrian Airlines uvodi i četvrti dnevni let na liniji Beč-Beograd

Izvor: Aviatica Četvrtak, 26.12.2019. 17:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ArchMan/shutterstock.com)Ilustracija
Austrijska aviokompanija Austrian Airlines će od letnjeg reda letenja uvesti dodatne novi polazak na liniji Beč (VIE) – Beograd (BEG).

Novi letovi su planirani ponedeljkom, sredom i petkom. Let od Beča do Beograda sa oznakom OS 739 planiran je u 09.35 sa dolaskom u srpsku prestonicu u 10.40. Povratak je sa oznakom OS 740 u 11.20 iz Beograda, sa dolaskom u Beč u 12.30.

Sa novim polaskom na ovoj liniji, Austrian će imati i do četiri leta dnevno (ponedeljkom, sredom i petkom). Dva leta dnevno će biti subotom, dok će ostalim danima biti tri leta. Ukupan broj nedeljnih letova se sa 20 povećava na 23.

Avion koji će biti korišćen za ovaj dodatni let je Embraer 195 sa 120 putničkih mesta. Novi let će dodatno povećati broj mogućih presedanja u Beču za putnike iz Beograda i Srbije, koji će moći da se povežu sa blizu 130 gradova u svetu koji se nalaze u mreži Austrian-a.


Na ovoj liniji saobraća i naš nacionalni avio prevoznik Air Serbia sa dva polaska svakog dana, što će značiti da će pojedinim danima putnici iz Beograda ka Beču imati na raspolaganju čak šest letova u jednom danu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.