Izvor: Promo | Četvrtak, 26.12.2019.| 11:30
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi uspeh project management tima kompanije CBS International - Nutanix Beograd

Nove prostorije kompanije Nutanix
Nakon akvizicije uspešne srpske startup firme, kompanije Frame, Nutanix je proširio svoje poslovanje i na našu prestonicu i to proslavio svečanim otvaranjem novih poslovnih prostorija u Beogradu.

Kompanija Nutanix je svetski lider za novi hibridni cloud, postavlja najviše standarde u oblasti upravljanja data centrima. Zaposleni u kompanijiće već od poslednjih dana 2019. godine funkcionisati u novom poslovnom prostoru, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti, u okviru poslovnog kompleksa GTC Green Heart i to na površini od 1.700 m2 savremeno opremljenog prostora.

Idejno rešenje projekta enterijera potpisao je studio M Moser iz Londona, izvođački projekat kao i samo izvođenje povereno je Studiju M. Upravljanje celokupnim projektom, od formiranja i praćenja budžeta i dinamike, do koordinacije komunikacije svih učesnika u procesu, dodeljeno je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine, kompaniji CBS International, delu Cushman & Wakefield grupe.

Novi poslovni prostor kompanije Nutanix dobiće Silver LEED sertifikat, zahvaljujući projektovanju prema standardima zelene gradnje, brizi o životnoj sredini, štednji energije, korišćenju održivih materijala. Za to je pored želje Nutanix-a da pruži zaposlenima maksimalan kvalitet radnog prostora zaslužna i kompanija Energo koja radi na sertifikaciji ovog prostora.

- Izuzetno zadovoljstvo nam je bilo da učestvujemo u još jednom velikom projektu na našim prostorimai budemo partner svetski poznatoj i uspešnoj kompaniji kakva je Nutanix. Naša saradnja nastaviće se i tokom sledeće godine kada će Nutanix proširiti svoj poslovni prostor - izjavila je Silvija Đurić, senior projekt menadžer kompanije CBS International.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.