Izvor: eKapija | Utorak, 24.12.2019.| 16:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Melanija Pavlović novi generalni direktor kompanije JAF Srbija

Melanija Pavlović (Foto: JAF)
Od 1. decembra 2019, Melanija Pavlović preuzela je od Saše Brankovića funkciju generalnog direktora filijale JAF Grupe u Srbiji.

- S obzirom na njeno dugogodišnje iskustvo, Melanija predstavlja siguran izbor za ovu rukovodeću poziciju u okviru JAF Grupe. Saša Branković svoje znanje i iskustvo preusmerava u drugi privredni sektor, napuštajući našu kompaniju do kraja ove godine - navedeno je u saopštenju kompanije.

U dopisu se navodi da Melanija Pavlović ima dugogodišnje iskustvo u prodaji. Po završetku studija arhitekture na Univerzitetu u Beogradu, svoje usavršavanje nastavila je na studijama poslovne administracije, smer internacionalno poslovanje (MBA). Nakon toga počinje sa građenjem svoje bogate karijere i u prethodnih 15 godina stiče veliko iskustvo radeći u kompanijama u Srbiji koje se bave proizvodnjom i prodajom građevinskih materijala i sistemskih rešenja za građevinarstvo.

JAF Srbija je jedna od 18 zemalja u sastavu JAF Grupe i trenutno se sastoji od jedne filijale u Novoj Pazovi i izložbenog prostora na Novom Beogradu.

JAF Grupa, poznata u Austriji pod imenom J. u. A Frischeis, predstavlja jednog od najvećih trgovaca pločastim materijalima i drvnom građom u Evropi.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.