NavMenu

Galerija Podova u Big Fashion parku

Izvor: Promo Ponedeljak, 23.12.2019. 16:08
Komentari
Podeli
Galerija Podova, najveći domaći maloprodajni lanac za prodaju podnih obloga, dostupna je na još jednoj lokaciji u Beogradu, u Big Fashion Retail Parku na Karaburmi.

U osmoj po redu prodavnici u Beogradu, kroz specifičan koncept izlaganja, Galerija Podova svim svojim posetiocima predstavlja jedinstvenu ponudu proizvoda za uređenje enterijera. Kada su u pitanju podne obloge, posetioci mogu pronaći najširu ponudu podova, od parketa i laminata kroz širok izbor različitih drvnih vrsta, preko šarenih ili jednobojnih tepiha i tepisona do neobičnih ili klasičnih dezena vinila.

U želji da ponudi kompletno rešenje za uređenje enterijera, osim podnih obloga, Galerija Podova ima i široku ponudu dekoracije i kućnog tekstila za fina doterivanja u enterijeru i kreiranje završnog utiska. Od zavesa i garnišni, preko dušeka, tapeta i dekorativnih jastučića pa sve do posteljina, prekrivača, jastuka i peškira, Galerija Podova se pobrinula da njeni kupci u svakom trenutku pronađu nešto što će im pomoći da od mesta u kom borave naprave dom.

Ponuda Galerije ponudaPonuda Galerije ponuda


U želji da svojim kupcima uštedi vreme i neke aktivnosti obavi umesto njih, Galerija Podova organizuje i dostavu na kućnu adresu i profesionalnu ugradnju. Posetioce do kraja decembra očekuju popusti i prodajni podsticaji povodom otvaranja, navodi se u saopštenju.

Ove godine Galerija Podova slavi svoj 50. rođendan. Navršava se pola veka od otvaranja prve prodavnice u lancu koji danas predstavlja najveći maloprodajni lanac za prodaju podnih obloga i kućne dekoracije, sa 48 maloprodajnih objekata u 38 gradova u Srbiji i Crnoj Gori.

A osim u rezidencijalnom segmentu, Galerija Podova je u proteklih pola veka postojanja izgradila status pouzdanog partnera i kada su u pitanju podne obloge za komercijalne namene.



Fotogalerija
Galerija podova u Big Fashion parku na Karaburmi
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.