Izvor: Promo | Ponedeljak, 23.12.2019.| 16:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Galerija Podova u Big Fashion parku

Galerija Podova, najveći domaći maloprodajni lanac za prodaju podnih obloga, dostupna je na još jednoj lokaciji u Beogradu, u Big Fashion Retail Parku na Karaburmi.

U osmoj po redu prodavnici u Beogradu, kroz specifičan koncept izlaganja, Galerija Podova svim svojim posetiocima predstavlja jedinstvenu ponudu proizvoda za uređenje enterijera. Kada su u pitanju podne obloge, posetioci mogu pronaći najširu ponudu podova, od parketa i laminata kroz širok izbor različitih drvnih vrsta, preko šarenih ili jednobojnih tepiha i tepisona do neobičnih ili klasičnih dezena vinila.

U želji da ponudi kompletno rešenje za uređenje enterijera, osim podnih obloga, Galerija Podova ima i široku ponudu dekoracije i kućnog tekstila za fina doterivanja u enterijeru i kreiranje završnog utiska. Od zavesa i garnišni, preko dušeka, tapeta i dekorativnih jastučića pa sve do posteljina, prekrivača, jastuka i peškira, Galerija Podova se pobrinula da njeni kupci u svakom trenutku pronađu nešto što će im pomoći da od mesta u kom borave naprave dom.

Ponuda Galerije ponuda


U želji da svojim kupcima uštedi vreme i neke aktivnosti obavi umesto njih, Galerija Podova organizuje i dostavu na kućnu adresu i profesionalnu ugradnju. Posetioce do kraja decembra očekuju popusti i prodajni podsticaji povodom otvaranja, navodi se u saopštenju.

Ove godine Galerija Podova slavi svoj 50. rođendan. Navršava se pola veka od otvaranja prve prodavnice u lancu koji danas predstavlja najveći maloprodajni lanac za prodaju podnih obloga i kućne dekoracije, sa 48 maloprodajnih objekata u 38 gradova u Srbiji i Crnoj Gori.

A osim u rezidencijalnom segmentu, Galerija Podova je u proteklih pola veka postojanja izgradila status pouzdanog partnera i kada su u pitanju podne obloge za komercijalne namene.


Fotogalerija
Galerija podova u Big Fashion parku na Karaburmi

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.