NavMenu

Tajne lepog tena žena sa istoka - Korejska kozmetika i u Srbiji

Izvor: eKapija Nedelja, 22.12.2019. 13:31
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Pravo iz Koreje, na police dm drogerija, nedavno je stigla i korejska kozmetika. Sa ciljem da se ukaže na spoj tehnologije i tradicionalne nege korejskih žena, u petak, 20. decembra, u okviru događaja "High Tech, High Care" u dm drogeriji u TC Ušće, predstavljeni su korejski brendovi u okviru K-Beauty linije.

Prezentovanju proizvoda za negu lepote prisustvovali su i zvaničnici Ambasade Republike Koreje, predstavnici kompanije dm drogerie i Korejske agencije za promociju trgovine i investicija KOTRA.

Direktor agencije KOTRA Sung Gi Li rekao je da mu je zadovoljstvo što se brendovi K-Beauty asortimana nalaze u okviru dm-a i što su kupci u Srbiji prepoznali jedinstvenost ovih proizvoda.

- Korejci kažu: "Kako se brinete o svojoj koži pre tridesete godine, određuje stanje vaše kože posle tridesete godine." K-Beauty talas je prisutan u metropolama kao što su Pariz i London, a uspešno se širi Srbijom iz godine u godinu - rekao je Li.

Predrag Petrović, član upravnog odbora kompanije dm drogerie markt Srbija i Severna Makedonija rekao je da je dm kao kompanija koja je posvećena stalnim inovacijama prepoznala specifičnost i kvalitet K-Beauty asortimana.

- Izuzetno nam je zadovoljstvo da se na policama dm drogerija nalaze brendovi pod kapom K-Beauty linije, kao što su pilling bean, ariul, purederm i mbeauty maske - rekao je Petrović.

Posetioci ove promocije su imali priliku da testiraju i stanje kože iz pomoć Skin care analizatora, i bliže se upoznaju sa čuvenim koracima korejske beauty rutine.

S. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.