Izvor: eKapija | Petak, 13.11.2009.| 12:19

Privredna komora Vojvodine dodelila nagrade "Dobar dizajn" izlagačima sajma "Investexpo"

Privredna komora Vojvodine dodelila je 11. novembra nagrade "Dobar dizajn" za izuzetne rezultate u oblasti unapređenja dizajna proizvoda izlagačima na Sajmovima investicija, energetike i građevinarstva "Investexpo".

Specijalno priznanje povodom 15 godina dodeljivanja nagrade "Dobar dizajn" dobila je kompanija "Dunav osiguranje" za najviše domete dizajna korporativne identifikacije. Istim povodom veliku povelju Privredne komore Vojvodine dobio je i Ilija Stanković za izuzetan doprinos u razvoju i primeni industrijskog dizajna.

Najviše priznanje Privredne komore Vojvodine dobio je Južnobački upravni okrug za grafički dizajn i multimedijalno predstavljanje privrednih potencijala okruga.

Veliku nagradu Privredne komore Vojvodine dobili su Pokrajinski sekretarijat za privredu za grafički dizajn prezentacije "Najbolje iz Vojvodine", opština Novi Bečej za kulturu korporativne identifikacije i Fond za razvoj grada Leskovca za grafički dizajn prezentacije privrednih i kulturnih tendencija.

Nagrade Privredne komore Vojvodine su dobili i grad Loznica, grad Niš, opština Vršac, kao i preduzeća "Delta" u Požegi, "Brabo" u Beogradu i "Deko beton" u Sremskim Karlovcima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.