NavMenu

Opšta bolnica Loznica dobija novi hirurški blok - Investicija vredna skoro 950 miliona dinara

Izvor: eKapija Sreda, 18.12.2019. 10:49
Komentari
Podeli
(Foto: Syda Productions/shutterstock.com)
U Opštoj bolnici Loznica u toku je rekonstrukcija 5.000 m2 ove zdravstvene ustanove, a uskoro će početi i izgradnja potpunog novog hirurško-operativnog bloka.

Naime, Grad Loznica nedavno je raspisao tender za adaptaciju i rekonstrukciju započetog hiruško-ginekološkog bloka i rekonstrukciju postojećeg. Tako će ovim ulaganjem, postojeći blok posle tri decenije konačno dobiti novo ruho, dok će ova bolnica dobiti i još jedan, potpuno novi hirurški blok.

Na adresu naručioca stigle su dve grupe ponuđača. Tender je dobila zajednička ponuda pet firmi. Nosilac posla biće kompanija Termomont iz Beograda, a ostale firme koje će učestvovati u radovima su GAT Novi Sad, MBM Rad Loznica, Teming Electrotechnology iz Niša i TEKO Liftovi iz Beograda.

Ugovorena vrednost radova iznosi 947.991.849,62 dinara bez PDV-a

Sredstva za reallizaciju ove javne nabavke obezbeđena su na osnovu Ugovora o pravima i obavezama Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i grada Loznice.

S. Petrović


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.