Izvor: eKapija | Utorak, 17.12.2019.| 15:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Capitol Park Surčin biće otvoren na jesen 2020. godine

Pored pet otvorenih retail park projekta u Srbiji, Poseidon Group-a nastavlja da investira u sektor maloprodajnih nekretnina u jugoistočnoj Evropi. Kako je danas potvrđeno, evropski investitor, developer i menadžer u polju nekretnina, udružiće se sa New Imobilia Develop u cilju dovođenja retail park projekta koji posluje pod brendom Capitol Park i u najnoviju beogradsku opštinu Surčin, koja broji 50.000 stanovnika.

Plac od 16.000 m2 nalazi se u centru grada u Vojvođanskoj ulici, pored gusto naseljene stambene zone i supermarketa Lidl, čije je skoro otvaranje u planu.

- Capitol Park Surčin biće šesti retail park Poseidon Grupe u Srbiji. Doneće oko 100 radnih mesta lokalnoj zajednici u fazi izgradnje, a dodatnih 80 nakon otvaranja - rekao je direktor kompanije za korporativne poslove James Gunn.

Izgradnja započinje u proleće 2020. godine, kako bi projekat bio otvoren na jesen. Capitol Park Surčin obuhvatiće više od 11 jedinica sa ukupnom dozvoljenom površinom od preko 3.000 m2. To će biti prvi moderan šoping objekat u beogradskom predgrađu i njegov prvi maloprodajni park. Capitol Park pružiće moderne maloprodajne i rekreativne mogućnosti za surčinsku zajednicu, navodi se u saopštenju Poseidon Grupe.

Izgradnja započinje u proleće 2020. godine
Izgradnja započinje u proleće 2020. godine


Miks zakupaca prilagodiće se potrebama kupaca i obuhvatiće međunarodne i poznate domaće brendove. Uz hipermarket koji se nalazi pored parka, razvoj će obuhvatiti modne prodavnice za odrasle i decu, sportsku robu, kao i robu za opremanje i dekoraciju doma, kako bi posetiocima pružili kompletno iskustvo kupovine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.