NavMenu

Crvena zvezda najavljuje izgradnju stadiona vrednog 200 mil EUR - Klub raspolaže sa 16,5 ha zemljišta

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.12.2019. 15:37
Komentari
Podeli
(Foto: Mirko Radonjić)
Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće novi stadion vredan oko 200 mil EUR, najavio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić na ceremoniji "Crveno-belo veče", održanoj u beogradskom hotelu Hyatt.

- Mesecima uveliko pripremamo studiju, papirologiju za izgradnju novog stadiona. Treba nam sigurno dve godine da pripremimo sve planove, projekte, dozvole, jer moramo ići u korak sa novim vremenom. Moramo se prilagoditi gledaocima, jer smatramo da će novi stadion biti nova pokretačka snaga razvoja našeg kluba. Očekujem da za dve godine počne svečana izgradnja novog stadiona. Uveliko pregovaramo sa potencijalnim investitorima i nadam se da smo na dobrom putu - rekao je Terzić, a prenosi zvanični sajt kluba.


Dodao je da je plan da stadion bude kapaciteta 42.000 gledalaca.

- Tražimo najbolji model izgradnje novog stadiona, jer smo svesni da smo vlasnici izuzetno vrednog zemljišta od 16,5 hektara - istakao je Zvezdan Terzić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.