NavMenu

Raspisan tender za izradu tehničke dokumentacije za dogradnju i rekonstrukciju Devete beogradske gimnazije

Izvor: eKapija Petak, 13.12.2019. 11:59
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dagmara_K/.shutterstock.com)Ilustracija
Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu Beograda raspisao je javni poziv za izradu tehničke dokumentacije za dogradnju i rekonstrukciju Devete gimnazije Mihajlo Petrović Alas.

Kako se navodi, radi poboljšanja uslova bezbednosti i korišćenja objekta neophodno je izvesti radove na rekonstrukciji postojećeg dela objekta. Radovi podrazumevaju sanaciju krova, radove na fasadi, unutrašnje radove, radovi na vodovodnim i elektroenergetskim instalacijama i instalacijama grejanja.

Tehničkom dokumentacijom treba da bude obuhvaćena i dogradnja i nadogradnja objekta. U ovom delu, radovi podrazumevaju izgradnju prostora za portira i policajca, proširenje postojećeg hola, izgradnju novih svlačionica, projektovanje novih kancelarija direktora i skeretara škole, kao i nove profesorske zbornice. Neophodna je i nadogradnja, kao i dogradnja novih učionica, te izgradnju amfiteatra u dvorištu.

Projektnom dokumentacijom predviđa se rušenje dela objekata, zidanje novih i dograđenih delova, radovi na fasadi, unutrašnji radovi, te radovi na vodovodnim, elektroenergetskim i termotehničkim instalacijama, kao i protivpožarna zaštita.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. decembar 2019. godine do 10 sati, dok će se njihovo javno otvaranje održati istog dana, pola sata kasnije.

Više informacija o ovom tenderu možeš videti OVDE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.