Izvor: Promo | Četvrtak, 12.12.2019.| 15:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

U Srbiji postavljen prvi Logolaser bilbord - Potpuno nov koncept outdoor oglašavanja

Na fasadi nove poslovne zgrade Ziegel House na Autokomandi nedavno je postavljen prvi Logolaser bilbord u Srbiji. Reč je o potpuno novom konceptu outdoor oglašavanja, dosad neviđenom na ovim prostorima.

Usavršavanjem laserske tehnologije u različitim granama industrije došlo je i do kreativne primene laserskih projektora u outdoor oglašavanju u svetu. Pure Light tehnologija prelamanja laserskih zraka primenjena u outdoor oglašavanju, kao rezultat daje izuzetno atraktivan prikaz logoa, slogana i kratkih tekstualnih reklamnih poruka na velikim dimenzijama projektovanjem na fasade zgrada.

Logolaser bilbordi izazivaju veliki stepen radoznalosti kod posmatrača zbog do sada neviđene tehnologije same projekcije. U moru neprimetnih i statičnih bilborda koji više ne privlače pažnju potrošača na željeni način, Logolaser bilbordi se ističu dinamičnim prikazom na znatno većim površinama, do 20 puta većim u odnosu na klasične bilborde.

Projektovani sadržaj je pokretan, menja kolorit, menja efekte kao što su pop-up, scroll, fade-in, fade-out, flicker, roto i mnoge druge, čime izazivaju i drže pažnju posmatrača.


Logolaser bilbordi prvenstveno su namenjeni imidž i brending kampanjama. Savršeni su za projekciju logoa, slogana, kratkih tekstualnih poruka i animacija. Kontrolisani su sopstvenim softverom u okviru koga se produkuju spotovi za upload u projektor.

Na osnovu želja i zahteva klijenata, dizajneri izrađuju spot koji je optimizovan u skladu sa mogućnostima i ograničenjima projektora. Reklamni blok od jednog minuta podeljen je na spotove od po 10 sekundi. To znači da se u zimskoj sezoni spot od 10 sekundi emituje od 720 do 900 puta u toku 24 časa.

Pored već postavljenog Logolasera na Autokomandi, uskoro se očekuje postavljanje bilborda na dve atraktivne pozicije na Novom Beogradu, a u toku je i razvoj sledećih lokacija.


Fotogalerija
Logolaser bilbordi

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.