NavMenu

Axel Spoerl, direktor grupacije Austrijske pošte za jugoističnu Evropu - Lideri na tržištu logističke industrije

Izvor: eKapija Sreda, 11.11.2009. 11:33
Komentari
Podeli

Axel SpoerlAxel Spoerl

Ovih dana kompanija za dostavu pošiljki "City express" obeležava dve godine od prelaska u vlasništvo "Austrijske pošte".

Tim povodom, Axel Spoerl, direktor grupacije Austrijske pošte za jugoističnu Evropu je izjavio da se u "Austrijskoj pošti" se dosta toga promenilo u poslednjih 15 godina, preduzeće je iz državne ustanove izraslo u modernu logističku kompaniju.

- Naše vrednosti su pouzdanost, profesionalnost, poverenje i kvalitet. Te vrednosti su bile ključne za naš uspeh, za naše klijente, naše deoničare, naše kćerke firme i za naše saradnike koji su taj uspeh izgradili. Spremnost celog tima i otvorenost za promene se isplatila. Danas, u vreme ekonomske krize, sigurno radno mesto u ekonomski stabilnoj komapniji i zdravom okruženju doprinosi kvalitetnijem životu - naveo je on i dodao da kompanije u jugoistočnoj Evropi, koje su vlasništvu "Austrijske pošte", takođe prolaze kroz promene.

- Nijedna od tih kompanija ne radi danas kao što su radile pre preuzimanja. Naše paketne kompanije u Slovačkoj i u drugim zemljama jugoistočne Evrope su lideri na tržištu logističke industrije. "City Express" je takođe lider na tržištu a na putu je da postane lider i u drugim bitnim disciplinama: tehnologiji, menadžmentu troškova i iskusnim kadrovima. Implementacija novog IT sistema je pokazala da je put promene put do uspeha: ono što je viđeno kao kritično na početku ispostavilo se da je jak doprinos za stabilizaciju i jačanje organizacije, donoseći operativnu transparentnost i nove mogućnosti za naše klijente - kazao je Spoerl.

Kako je rekao , "Austrijska pošta", sa svojim iskustvom i tehnologijom, klijenti koji aktivno prate i sarađuju, velika odgovornost i lojalnost, pomoći će kompaniji "City Express" da poveća udeo na tržištu ekspresne dostave i da doprinese pozitivnom trendu u razvoju sprske privrede.

- Ako nastavimo put "ruku pod ruku" zajedno ćemo ubirati plodove našeg uspeha: rast, profit i sigurna, moderna radna mesta - zaključio je Spoerl.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.