Izvor: Promo | Utorak, 10.12.2019.| 09:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Poliklinika Park Medica iz Zemuna traži strateškog partnera za razvoj poslovanja

Prateći trendove ukrupnjavanja kapitala koje je sve prisutnije na našem tržištu, a u cilju proširenja usluga koje pruža svojim pacijentima, Park Medica traži strateškog partnera, kako bi se uspešno realizovali novi poslovni koraci.

Poliklinka Park Medica iz Zemuna uspešno posluje već punih šest godina. Nov, moderan objekat prostire se na 400 m2 i smešten je u prijatnom i mirnom ambijentu parkova i zelenila, nadomak Zemunske bolnice u Vrtlarskoj ulici.

Tim poliklinike Park Medica čine eminentni stručnjaci iz različitih oblasti, koji brinu o zdravlju svojih klijenata i spremni su da u svakom momentu pruže kvalitetnu i efikasnu uslugu. O tome svedoči i više od 12.000 zadovoljnih pacijenata.

Od samog osnivanja, poliklinika ima misiju da poboljša opšte zdravlje u društvenoj zajednici, obezbedi visok kvalitet stručnosti pacijentima i da pruži sveobuhvatnu i pristupačnu zdravstvenu negu.

Park Medica jedan je od lidera na polju ginekologije, interne medicine, fizikalne medicine, kiropraktike i ultrazvučne dijagnostike. U planu je i ekspanzija na polju hirurgije i drugih specijalnosti.

Pregovori sa potencijalnim partnerima već su u toku, a u poliklinici Park Medica otvoreni su da čuju nove ideje i poslovne predloge.


Fotogalerija
Poliklinika Park Medica

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.