Izvor: eKapija | Subota, 07.12.2019.| 08:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

Napravi korisnu spravicu - Konkurs za decu do 26. decembra 2019. godine

Prerušeni špijuni (Foto: Youtube printscreen)
Povodom novog animiranog filma "Prerušeni špijuni", koji stiže u domaće bioskope 26. decembra, MCF MegaCom Film poziva sve đake i predškolce da se priključe konkursu "Napravi korisnu spravicu" i osvoje vredne nagrade.

Super špijun Lens Sterling i naučnik Volter Beket su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter nije.

Taj nedostatak socijalnih veština Volter nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim misijama. Međutim, kada se desi neočekivano, Volter i Lens dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog kao nikada do sad. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

- Priključite se konkursu "Napravi korisnu spravicu", koja bi mogla da vam pomogne u vašim svakodnevnim tajnim misijama i aktivnostima - odlazak do prodavnice, put do škole/vrtića, šetanje ljubimca i tako dalje. Na vama je da osmislite za šta će se ova spravica koristiti i kako će izgledati. U stvaranju ove fantastične spravice može učestvovati jedan đak, više đaka ili celo odeljenje - poručuju iz MCF.

Najkreativniji i najzanimljiviji rad koji stigne na adresu Trg Nikole Pašića 5a (Kombank Dvorana, 11000 Beograd), biće nagrađen.

Više o nagradama i konkursu potražite OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.