Izvor: eKapija | Ponedeljak, 02.12.2019.| 16:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Turistička organizacija Beograda predstavila turističke programe i sadržaje u Beču

Turistička organizacija Beograda (TOB), u saradnji sa Ambasadom Republike Srbije u Beču, organizovala je u centru ovog austrijskog grada promociju naše prestonice za oko 200 zvanica, kojoj je prisustvovao značajan broj članova diplomatskog kora, privrednika, turističkih radnika i novinara.

Gostima su se obratili Nebojša Rodić, ambasador Republike Srbije u Beču i Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, koji je izložio mogućnosti za putovanja u Beograd i aktuelne turističke programe i sadržaje tokom narednog prazničnog perioda, sa posebnim akcentom na gradsku manifestaciju "Beogradska zima" koja traje od 1. decembra do 15. februara.

Ovom prilikom svoju ponudu su predstavile i gradske opštine Mladenovac, Lazarevac i Savski venac kroz selekciju domaćih proizvoda, navdi se u saopštenju TOB. Ponudu za turiste iz Beča su predstavili i etno selo Babina reka, akva park Vidik i Belgrade Hotels Group.

Gosti su imali priliku da vide novi promo film "Šetnja kroz istoriju i kulturu Beograda" probaju srpske specijalitete i uživaju u nastupu kvarteta Dinamika Music.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.