Izvor: Agroklub | Ponedeljak, 02.12.2019.| 15:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodni sajam poljoprivrede CroAGRO predstaviće dosad nepoznate vrhunske proizvode

Ilustracija (Foto: Aleksandra Kekić)
U godini kada se obeležava 110 godina neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma, Sajmovi hrane i zdravog življenja slave svoj 10. rođendan i upotpunjuju se u zajedničkom terminu od 5. do 8. decembra 2019. godine, sa novim sajamskim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Tematski sadržaj u izlagačkom, stručnom i edukacionom segmentu uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i semenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja, i podizanje prirodne plodnosti zemljišta, kao i svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju.

Biće predstavljeni i dosad nepoznati vrhunski proizvodi, uz svetske premijere ili vicepremijere mehanizacije. Više od 200 izlagača ponudiće sve potrebno za poljoprivrednu proizvodnju, poručuju organizatori.

Organizator priprema bogat i sadržajan program sa stručnim, edukativnim predavanjima i panel diskusijama, radionicama i atraktivnim prezentacijama, uz zabavni i kulturni, kao i kulinarski - gastro show program.

Sajam CroAGRO će se prostirati na oko 20.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.