NavMenu

Izgorela upravna zgrada nakadašnjeg Brodogradilišta Sava

Izvor: RTV Nedelja, 01.12.2019. 20:39
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Mike Brake/shutterstock.com)Ilustracija
U Mačvanskoj Mitrovici u subotu (30. novembar), izgorela je upravna zgrada nekadašnjeg Brodogradilišta Sava.

Mitrovčane je jutros probudio gusti crni dim od vatre, čiji je uzrok za sada nepoznat, i koji je zahvatio krov Upravne zgrade Brodogradilišta kao i unutrašnjost.

Ovaj objekat, inače, godinama nije u funkciji, a isključeno mu je i napajanje električnom energijom tako da se isključuje mogućnost da su uzrok požara neispravne instalacije.

Pripadnici vatrogasnih službi intervenisali su na licu mesta, pa je požar lokalizovan. Krov zgrade i unutrašnjost su u potpunosti izgoreli.

Za Brodogradilište Sava u stečaju iz Mačvanske Mitrovice sredinom jula ove godine ni deveti put nije bilo zainteresovanih kupaca.

Ovo akcionarsko društvo u stečaju, koje je brojalo više od 250 zaposlenih na izgradnji brodova, prodaje se još od 2011. godine, a prethodni put javno nadmetanje je održano polovinom maja ove godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.