Izvor: eKapija | Petak, 29.11.2019.| 14:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Usvojeni planski dokumenti za delove Palilule, Zemuna, Zvezdare, Novog Beograda i Savskog venca

Ilustracija (Foto: mighty chiwawa/shutterstock.com)
Na sednici Skupštine grada Beograda usvojeno je više planskih dokumenata. Gradski odbornici usvojili su Plan detaljne regulacije dela područja između ulica Sime Šolaje, Vojvode Micka Krstića i Marijane Gregoran na Paliluli, Plan regulacije šireg područja uz KBC Bežanijska kosa, kao i Plan detaljne regulacije za sportski kompleks na Zvezdari.

Usvojene su i odluke o izradi Plana detaljne regulacije dela Bloka 51 na Novom Beogradu, izradi Plana detaljne regulacije za privredni park uz deonicu auto-puta E-75 Batajnica–Dobanovci u Batajnici, kao i Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije prostorne celine između ulica Gospodara Vučića, Grčića Milenka i Ustaničke.

Takođe su usvojene i odluke o izradi Plana detaljne regulacije za blok između ulica Rada Končara, Banjalučke, Todora Dukina i Vojvode Prijezde, zatim izrada Plana detaljne regulacije dela Bloka 68 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, područja između ulica Preševske, Batutove i Milana Rakića i granice kompleksa Osnovne škole Veljko Dugošević, kao i za blok između ulica Braće Krsmanović, Travničke i Karađorđeve na Savskom vencu, prenosi Beoinfo.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.