Izvor: eKapija | Petak, 29.11.2019.| 11:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Serbian Blockchain Summit 7. decembra u Beogradu

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Druga godišnja blockchain konferencija Serbian Blockchain Summit 2.0 održače se 7. decembra 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Organizatori konferencije su Centar za ekonomska istraživanja Beograd, Ekonomski Fakultet u Beogradu, Srpska Blockchain Inicijativa i Privredna komora Srbije.

Serbian Blockchain Summit 2.0 okupiće vodeće regionalne i internacionalne stručnjake iz oblasti blokčejn tehnologije i njene primene u privredi, finansijskom, bankarskom i državnom sektoru, startap zajednici, kao i buduće trendove kripto tržišta koje je sve više u porastu u svetu.

Sama konferencija koncipirana je tako da ispuni očekivanja publike, počinje sekcijom za budućnost blokčejna, a zatim slede sekcije za bankarstvo u kojem učestvuje i Narodna banka Srbije, prati je sekcija za startapove da bi se završila temom budućnosti kriptovaluta i industrije koja je vezana za nju.

Za IT stručnjke biće organizovana blokčejn diveloperska radionica učesnike upoznaje sa načinom funkcionisanja Hyperledger i Monero/Safex radionicama, što učesnicima omogućava direktan rad sa otvorenim i korporativnim blokčejn rešenjima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.