NavMenu

Tokom gradnje hotela u Lukovskoj banji pronađena bušotina sa dosad najtoplijim izvorom vode

Izvor: Večernje novosti Četvrtak, 28.11.2019. 13:17
Komentari
Podeli
Budući izgled hotela u Lukovskoj banjiBudući izgled hotela u Lukovskoj banji
Pored dva postojeća hotela, koji tokom čitave godine rade punim kapacitetima, u Lukovskoj banji nadomak Kuršumlije se gradi novi objekat za smeštaj turista na čak 7.000 m2. Tokom radova pronađena je bušotina sa dosad najtoplijim izvorom vode - od 70 stepeni Celzijusovih - a kapaciteta pet litara u sekundi.

Direktor kuršumlijskog preduzeća Planinka Radovan Raičević kaže da vrednost hotela čiju izgradnju pomaže i država iznosi 8 mil EUR.

Kako je ranije najavljeno, hotel bi trebalo da bude završen do 2020. godine, a opširnije o tome kako će objekat izgledati i u kojim sadržajima će gosti moći da uživaju, čitajte u posebnoj vesti.

Podsetimo, kompanija Planinka nedavno kupila i Kuršumlijsku banju, a prema prvim informacijama neophodno je investirati 10 mil EUR kako bi ovaj kompleks oživeo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.